Vinkit

 

Tervetuloa jumppaamaan Tapanilaan!

 

Eläkeläisjumppaa naisille ja miehille 9.9. alkaen maanantaisin klo 13-14.

Ylen eläkeläisjumppaajat ovat joi pari vuotta sitten löytäneet uuden salin Tapanilasta, Tapanilan Erän urheilukeskuksesta. Jumpparina on edelleen Anneli ”Antsu” Nieminen, ”rautainen liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen”, niin kuin netissä todetaan. Jumppaliikkeet kunnon mukaan. Hienkin saa kyllä lentämään!

Salivuokra on n. 35 euroa/ osanottaja kaudelta ja jumppamaksu 10 euroa/ osanottaja kerralta.

Tapanilan urheilukeskuksen osoite on Erätie 4. Sinne pääsee julkisilla: bussi 61T Rauattientorilta ja 554 Itäkeskuksesta (molemmat oven eteen), 73 Hakaniemestä Kotinummentien pysäkille (lyhyt kävelymatka). Bussi 74 tuo Hakaniemestä Tapanilan torille, mistä on noin puolen kilometrin kävelymatka. Tapanilan asemalta kävelymatkaa on noin kilometri.

 

Lisätietoja antaa Timo Tallgren, puh 040 5100 503 tai tallgrentimo@gmail.com

 

                                                          ****************

 

UUNITUORE KETTUPAITA

 

Paitapaakari pullautti uunistaan pari pellillistä Vahojen Kettujen 20-vuotisjuhlalogolla koristeltuja, pesunkes-täviä Fruit of the Loom t-paitoja. Värit ovat musta ja vaaleanharmaa, kokohaitarin ääripäät M – XXXL.

Kuvamannekiinin mitat ovat 180 cm ja 90 kg, ja koko komeuden peittää selvästikin väljähkön oloinen XXL-koon mallipaita.

Paita sopii mainiosti niin vapaa-aikaan kuin työ- ja yöpaidaksikin sekä kaikenlaisiin edustustilaisuuksiin herättämään kateutta paidattomissa.

Koska osastomme ei henkilökuntavajeen ja toimipaik-kapuutteen vuoksi ole auktorisoitunut postiliikentee-seen, avataan paitamarkkinat juhlagaalassa 29.11. ja ensi vuoden puolella vuosikokouksessa.

Paidan saadakseen kannattaa siis pikimmiten ilmoit-tautua gaalaan, jossa tämän uniikkierän laatupaitoja on kaupan 15 eurolla.

 

etusivulle--->>>

                                        

  

                                              ******

Silakkakirja

”Vanhan ketun Pekka Laineen syksyllä ilmestynyttä Silakkakirjaa on vielä saatavilla ainakin verkkokirjakaupoissa. Kirja on tietokirja silakasta, mutta kertoo paljon ruuanlaitostakin ja antaa hyviä silakkareseptejä.”

 

Pekka Laine

Silakkakirja on tieto- ja keittokirja Itämeren arvosaaliista ja kalapöytien herkusta. Edullinen ja ravinteikas kala on innoittanut Pekka Laineen keräämään noin 2 700 silakkareseptiä, joista hän jakaa kirjassa noin 50 suosikkiaan.

Kirjassa esitellään keskeiset perinneruoat valmistusohjeineen, annetaan vihjeitä kalakokille ja kerrotaan, miten lämpimästä ruoasta saa seuraavaksi päiväksi erinomaisen alkupalan tai leivänpäällystä.

Teos on täysosuma kalastuksen ja kalaruoan ystävälle. Silakkakirjan luettuaan tietää raaka-aineen taustasta, sen elämästä luonnossa ja hienosta historiasta kansantalouden tärkeänä tekijänä. Silakkaa on pyydetty isosti tuhat vuotta, ja satoja vuosia se oli Pohjois-Euroopan ulkomaankaupan tärkeimpiä artikkeleita. Saalismäärältään silakka on edelleen Suomen tärkein kala, jonka monipuolisuus ihastuttaa niin kotikeittiössä kuin syksyisillä silakkamarkkinoilla.
                                                                                                                                                      Osta verkosta:

  • Adlibris
  • Booky.fi
  • CDON.com
  • Prisma
  • Suomalainen.com

 

                                              

                                                

Ensimmäinen painos kirjastani ”Elämäni kameran takana” myytiin loppuun kolmessa päivässä joulun alla Laterna Magicassa. Niinpä Kettujen delegaatio torstai-iltapäivänä 15.12. jäi nuolemaan näppejään käydessään näyttelyssäni. Eipä hätää. Toinen painos on tullut joten kaikilla halukkailla on mahdollisuus ostaa kirja.

Kirjan hinta on edelleen se Laternan hinta 25 euroa + mahdolliset toimituskulut. Toimituskulut voit ohittaa hakemalla kirjan Katajanokalta tai sopimalla sähköpostin kautta luovutuspaikan keskustasssa. Älä menetä tilaisuuttasi hankkia tämä kirja. Sen voi myös tilata kustantajalta.

Ystävällisin terveisin
Antero Takala

antero.takala@nic.fi

+358505703166

 

                                              * * *