Kettuviestit

Vanhat Ketut – Gamla Rävar

Jäsentiedote 6/2019

 

HYVÄT MATKAKETUT

Vielä on muutamia paikkoja vapaina marraskuussa Beniniin ja lokakuussa Gdanskiin!
Matkat "suljetaan" toukokuun lopulla!

juha.sihvonen@sci.fi kertoo lisää Beninin matkasta. Hänelle siis ilmoittautumiset!!

GDANSKIN MATKASTA 2.-5.10.2019 kertoo Leena. Hänelle ilmoittautumiset ltamlander@hotmail.com. Matkaohjelma tämän jäsentiedotteen liitteenä.

Kivoille KETTUMATKOILLE lämpimästi tervetuloa !!

LISÄPAIKKOJA  BENINIIN SYKSYLLÄ

Kettumatkalle Beniniin ensi marraskuussa on peruutusten takia avautunut mahdollisuus pariin lisäpaikkaan.  Koska kyseessä ei ole varsinainen ryhmämatka, vaan yksityishenkilöiden yhteinen varaus, kiinnostuneiden kannattaa olla toukokuun aikana yhteydessä matkanjohtaja Juha Sihvoseen ( juha.sihvonen@sci.fi). Toivomme, että porukka on kasassa kesäkuun alkuun mennessä. Myöhemminkin saattaa mahtua mukaan, mutta ei ehkä lentoyhtiön tämänhetkisellä hinnalla, joka on 600€/hlö. Lisäksi tulevat tietysti kuljetusmaksut ja retket pikkubussilla ja hotellit Lomessa ja Gran Popossa.

Lähtö on 25.11.2019 ja paluu 11.12.2019. Lennot ovat Portugalin TAP:lla Lissabonin kautta Lomeen ja takaisin. 

Sekä mennessä, että tullessa yövymme Lomessa (Togo) yhden yön. Mennessä, koska saavumme Lomeen yöllä ja pitkien lentojen päätteeksi on mukavampi päästä suoraan nukkumaan, kuin matkustaa vielä 60km bussilla Gran Popoon. Lähtiessä taas, koska voimme tutustua yhden päivän Lomeen. Tiedossa on monipuolinen ohjelma musiikkia, kulttuuria ja orjarannikon historiaa, sekä tutustuminen Villa Karoon, hiljattain edesmenneen Juha Vakkurin luomukseen. 

Matkalaisten seuraava palaveri pidetään La Famiglia -ravintolassa Keskuskadulla Rautatalossa maanantaina 3.6.2019 klo 14, jolloin suunnittelemme tarkempaa matkaohjelmaa. Matkalle lähtijöillä pitää olla rokotukset kunnossa, keltakuumerokotus on pakollinen ja passin pitää olla voimassa 6kk matkan jälkeen.

 

Hyvää loppukevättä!

Vanhat Ketut, toimikunta