Suomen Pankin TAIDE virtuaalisesti syksy 2011

Vieraile virtuaalisesti Suomen Pankissa.

Vanhat Ketut saivat osallistua viime keväänä Ylen Eläkeläisten järjestämälle vierailulle tutustumaan Suomen Pankkin taideaarteisiin.

Mukaan mahtui vain pieni osa innokkaista ja siksi Vanhojen Kettujen toimikunta päätti järjestää uuden vierailun syksyllä. Lisäksi päätimme antaa etusijan jonotuslistalla oleville.

Vaikka saimme neuvoteltua jopa kaksi vierailukertaa, niin jonossa olleet täyttivät ne molemmat paria paikkaa lukuunottamatta. Koska näin kävi, niin pari vinkkiä teille, jotka ette mukaan mahtuneet.  

1. Suomen Pankkiin voi tehdä virtuaalimatkan. Taidekierros avautuu tästä linkistä: http://www.suomenpankki.fi/fi/suomen_pankki/yleisopalvelut/virtuaalikierrokset/Documents/taide_virtuaali/index.html

2. Koska yksi yhdistys saa periaatteessa vain yhden vierailumahdollisuuden, voitte yrittää vierailua jonkin muun yhdistyksen tai kerhon nimissä.

Ryhmässä voi olla enintään 20 henkeä. Yhteyshenkilö on Suomen Pankin johdon sihteeristöön kuuluva taidehistorioitsija Anni Saisto, jonka sähköpostiosoite on

anni.saisto@bof.fi

Kettujen puolesta vierailujärjestelyt hoiti Annikki Kiehelä ansiokkaasti.