Kettukokit kauhan varressa 29.10.2014
Viisitoista Vanhaa Kettua kokoontui 29.10. ruotsinkielisten marttojen Keittokomeroon kokkaamaan syysherkkuja. Pilkottiin, pyöriteltiin, paisteltiin. Ketterästi kettujoukko loihti kolmen ruokalajin aterian, makuja maasta ja puusta: Sienijulienne, lammasfrikadellit ja omenakompotti. Ja sitten herkuteltiin!
Reseptit ohessa, jos innostut kokeilemaan.
- Reseptit.pdf40 KB
Teksti ja kuvat Pontus Dammert.
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1572520/Yt88PWII71OIybyvi6Y10Zef9s/kuva%201.jpg)
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1572520/FJLyrifPYEfm4qtijf0K0Zef9s/kuva%202.jpg)
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1572520/lT6mUNmVL2g53DiOY8mn0Zef9s/kuva%203.jpg)
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1572520/8XjICAhirR7hyWI7Nw4U0Zef9s/kuva%204.jpg)
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1572520/I0OooOejFKUXHt1clcel0Zef9s/kuva%205.jpg)