Vanhat Ketut palkitsi Muistojen Bulevardin

14.2.2019

 

RTTL:n senioriosasto Vanhat Ketut palkitsi tunnustusnauhalla ja kunniakirjalla  Radio Ylen 1:n  Muistojen bulevardin.

Muistojen bulevardi on muodostunut meille ketuille rakkaaksi ja korvaamattomaksi. Se radioidaan joka arkiaamu kuusi kertaa viikossa,  ja kuuluu oleellisena osana kiireettömiin aamuihimme.

Muistojen bulevardi on virkistävä keidas räpin, popin ja konemusiikin täyttämässä maailmassa. Musiikki herättää muistoja. Arvostamme sitä, että ohjelmassa soi aina instrumentaalimusiikki ja aidot, oikeat soittimet.

Pääosassa on suloinen suomen kieli, mutta sopivina annoksina ohjelmassa kuuluu myös vieraiden kielten kirjo. Arvostamme sitä, että musiikin päälle ei puhuta, vaan kappaleet saavat soida häiriöttä ensimmäisestä tahdista loppukaikuun saakka.

Muistojen bulevardi ei milloinkaan jätä kuuntelijaa hämmennyksen valtaan. Musiikista kerrotaan kaikki oleellinen ja bonuksena saamme  kuulla säveltäjän, sanoittajan ja esittäjän lisäksi anekdootteja soitetun  kappaleen synnystä, tekijöiden taustasta ja musiikin historiasta.

Muistojen bulevardi ei vain viihdytä, se myös sivistää.

Olemme huomanneet, että ohjelma osaa myös uudistua. Se onkin välttämättömyys, olisi kohtalokasta jäädä palvelemaan pelkästään meitä yli kuusikymppisiä kuuntelijoita. Uudistuminen tapahtuu kuitenkin hienovaraisesti niin, että vanhimmat kuuntelijat eivät karkaa.

Muistojen bulevardi hyödyntää hienosti Yleisradion arvokasta levystöä ja musiikkinauhoja. Joka arkipäivä toistuva tunnin mittainen ohjelma syö valtavan määrän musiikkia. Tästä huolimatta ohjelma on aina tuore ja täysipainoinen.

Muistojen bulevardi on suurella ammattitaidolla ja antaumuksella tehty ohjelma. Juonnoista myös kuuluu, että musiikkitoimittajien ja kuuluttajien yhteispeli sujuu.

Vanhat Ketut kiittää hyvästä ohjelmasta, toivottaa tekijöille jatkuvaa työn iloa ja ohjelmalle pitkää ikää.

Tässä yhteydessä haluamme kiittää myös Ylen Radio 1:tä siitä, että kanava  tarjoaa meille varttuneille kuuntelijoille korkealaatuisen musiikin lisäksi hyviä  puheohjelmia, joille on varattu tarpeeksi aikaa niin, että asiat pystytään käydään perusteellisesti läpi.  

 

Annikki Kiehelä