LÄNSIRANNIKKO KUTSUU MERIKETTUJA 27.-29.05.

27.5.2019

Perinteinen Kettujen meriretki Nauvon, Houtskarin, Rymättylän,Rauman, Kylmäpihlajan ja Olkiluodon maisemiin.

               LÄNSIRANNIKKO KUTSUU MERIKETTUJA 2019

Nauvo, Houtskari, Rymättylä, Rauma, Kylmäpihlajan majakka ja Olkiluodon  ydinvoimala, siinä tämän kevään majakkaretkemme kohteita.
Tämä kesänpidentäjäksikin kutsuttu perinteinen KETTUTAPAHTUMA  on tarjolla kolmepäiväisenä  maanantaiaamusta  27.5.  keskiviikkoiltaan 29. 5. Reissusta ehtii hienosti viikonvaihteen koulujen päättäjäisiin ja helatorstainkin viettoon. Siis allakat esiin ja ilmoittautumaan. Mukaan mahtuu 48 kettua aveceineen.               

 

Ma  27.5.2019    Tuttu bussi lähtee n klo  9 Kiasman edestä.  Menemme keväistä saaristoreittiä  Nauvon ja Korppoon kautta Houtskariin. Majoitumme  saaren Saaristokoululle, jossa myös nautimme yhteisen illallisen tunnelmallisessa rantamiljöössä.  Tätä ennen olemme jo kierrelleet  bussilla   oppaan johdolla  Houtskarin  idyllisen  saaren niemet ja lahdelmat. Ilta ja yö  Saaristomeren sydämessä avaa kesän 2019.

Ti   28.5.   Aamiaisen jälkeen  palaamme  Nauvoon, josta lautta vie meidät Rymättylään. Pikkupysäys ja kirkon ns.köyhän miehen sarjakuvat  mielessä kokka kohti  Raumaa.  Kahvit vanhassa kaupungissa  ja  vierailu  Rauman  uusitussa merenkulkumuseossa.   Illaksi koko kettulauma veneilee Raumanmeren ulkoluodolle  Kylmäpihlajan majakalle.  Saaristolaispöydän ja saunomisen jälkeen  20  repolaista  palaa  vesibussilla kaupunkihotelliin ja kolmisenkymmentä jää yöksi majakkahotelliin. Teitä on liikaa,  sano majakkamestari, kun ketut Kylmäpihlajan valloitti.

KE  29.5.  Virkistävät aamiaiset molemmille porukoille  käynnistävät keskiviikon. Majakkaväki palaa  maihin  ja liittyy kaupunkikettuihin. Yhdessä tai erikseen  ihmetellään  Rauman  vanhaa kaupunkia.  Yhden jälkeen  sitten ydinasiaa ketuille. Vierailu Olkiluodon  voimalassa  ja  sen Onkalossa  radioaktivoi mielemme.  Kahvit ja suolapalat tarjotaan  samoin kuin  viimeisimmät uutiset  kolmannen reaktorin valmistumisesta. Klo 17 jälkeen on kotiinlähdön aika.  Matkalla käydään  jossain murkinoimassa ja  iltayhdeksän kieppeillä kevätretkemme päättyy Kiasman eteen.

                   Huomioithan seuraavan ilmoittautumisesi yhteydessä

Matkan hinta tulee jäämään alle 250 € /h. Hinta määräytyy lopullisten  hinnastojen mukaan. Kaikki eivät ole vielä vahvistaneet omia tariffejaan. Hintoihin sisältyvät kuljetukset, yöpymiset , 2 saaristolaisillallista ja opastukset. Matka sopii vähän vaikeamminkin liikkuville ketuille.  Ennakkomaksu on 100 €/osallistuja. Peruutuksen  sattuessa  ennakko palautetaan. Maaliskuu on nyt aikaa päättää mukaantulosi ja varmistaa se  ennakkomaksulla.   FI06 5542 2320  2437 28  viite 990. Ehdottomasti oheen  seuraavat tiedot: nimet,  puhelinnumerosi ja koko henkilötunnuksesi. Ei ketut vaan laki ydinvoimaloista vaatii sen.  Huhtikuussa saavat ilmoittautuneet ja maksaneet tarkemmat tiedot.  Tervetuloa  KETUT JA KEVÄT

                          jarmo.ratinen@jr-tuotanto.fi    p: 040 5004336