LÄNSIRANNIKKO KUTSUU MERIKETTUJA 27.-29.05.

27.5.2019

Perinteinen Kettujen meriretki Nauvon, Houtskarin, Rymättylän,Rauman, Kylmäpihlajan ja Olkiluodon maisemiin.

               LÄNSIRANNIKKO KUTSUU MERIKETTUJA 2019

Nauvo, Houtskari, Rymättylä, Rauma, Kylmäpihlajan majakka ja Olkiluodon  ydinvoimala, siinä tämän kevään majakkaretkemme kohteita.
Tämä kesänpidentäjäksikin kutsuttu perinteinen KETTUTAPAHTUMA  on tarjolla kolmepäiväisenä  maanantaiaamusta  27.5.  keskiviikkoiltaan 29. 5. Reissusta ehtii hienosti viikonvaihteen koulujen päättäjäisiin ja helatorstainkin viettoon. Siis allakat esiin ja ilmoittautumaan. Mukaan mahtuu 48 kettua aveceineen.               

 

Ma  27.5.2019  Tuttu bussi lähtee tasan klo 07:30 Kiasman edestä.  Menemme keväistä saaristoreittiä Nauvon ja Korppoon kautta Houtskariin. Majoitumme  saaren Saaristokoululle, jossa myös nautimme yhteisen illallisen tunnelmallisessa rantamiljöössä. Tätä ennen olemme jo kierrelleet  bussilla oppaan johdolla Houtskarin idyllisen saaren niemet ja lahdelmat. Ilta ja yö Saaristomeren sydämessä avaa kesän 2019.

Ti  28.5.  Aamiaisen jälkeen palaamme  Nauvoon, josta lautta vie meidät Rymättylään. Pikkupysäys ja kirkon ns.köyhän miehen sarjakuvat mielessä kokka kohti Raumaa. Kahvit vanhassa kaupungissa ja vierailu Rauman uusitussa merenkulkumuseossa. Illaksi koko kettulauma veneilee Raumanmeren ulkoluodolle Kylmäpihlajan majakalle. Saaristolaispöydän ja saunomisen jälkeen 20 repolaista  palaa vesibussilla kaupunkihotelliin ja kolmisenkymmentä jää yöksi majakkahotelliin. Teitä on liikaa, sano majakkamestari, kun ketut Kylmäpihlajan valloitti.

KE  29.5.  Virkistävät aamiaiset molemmille porukoille käynnistävät keskiviikon. Majakkaväki palaa maihin ja liittyy kaupunkikettuihin. Yhdessä tai erikseen  ihmetellään  Rauman  vanhaa kaupunkia. Yhden jälkeen sitten ydinasiaa ketuille. Vierailu Olkiluodon voimalassa ja sen Onkalossa  radioaktivoi mielemme.  Kahvit ja suolapalat tarjotaan  samoin kuin  viimeisimmät uutiset kolmannen reaktorin valmistumisesta. Klo 17 jälkeen on kotiinlähdön aika. Matkalla käydään  jossain murkinoimassa ja iltayhdeksän kieppeillä kevätretkemme päättyy Kiasman eteen.

                   Huomioithan seuraavan ilmoittautumisesi yhteydessä

Matkan hinta tulee jäämään alle 250 € /h. Hinta määräytyy lopullisten  hinnastojen mukaan. Kaikki eivät ole vielä vahvistaneet omia tariffejaan. Hintoihin sisältyvät kuljetukset, yöpymiset, 2 saaristolaisillallista ja opastukset. Matka sopii vähän vaikeamminkin liikkuville ketuille.  Ennakkomaksu on 100 €/osallistuja. Peruutuksen  sattuessa  ennakko palautetaan. Maaliskuu on nyt aikaa päättää mukaantulosi ja varmistaa se  ennakkomaksulla.   FI06 5542 2320  2437 28  viite 990. Ehdottomasti oheen  seuraavat tiedot: nimet,  puhelinnumerosi ja koko henkilötunnuksesi. Ei ketut vaan laki ydinvoimaloista vaatii sen.  Huhtikuussa saavat ilmoittautuneet ja maksaneet tarkemmat tiedot.  Tervetuloa  KETUT JA KEVÄT

                          jarmo.ratinen@jr-tuotanto.fi    p: 040 5004336