PIKATIEDOTE 17 / 22

P I K A T I E D D O T E 17 / 22

 

Vanhat Ketut – Gamla Rävar

Jäsentiedote 17/2022, 21.10.2022

  

 

  

KETTUKINOON MAHTUU VIELÄ, ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN 24.10.

Syksyn hieno uutuuselokuva METSURIN TARINA keskiviikkona 26.10. kello 13 Kino Tuliossa

(KAVI) Sörnäisissä. Kettukino esittää Mikko Myllylahden ohjaaman ja käsikirjoittaman Cannes-palkitun elokuvan Metsurin tarina. Ennen elokuvaa tapaamme sen tekijän Mikko Myllylahden ja haastattelijana on Kettujen jäsen, ohjaaja Ilkka Vanne.

Osallistumismaksu 8 euroa. Ilmoittaudu 24.10. mennessä sähköpostilla Tarja Hakuliselle, takke@kolumbus.fi Liitä mukaan myös puhelinnumerosi. Maksutiedot tulevat paluupostissa.

Kino Tulio ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI, Sörnäisten rantatie 25, 5.

kerros, Helsinki. Bussit 16 ja 55. Metroasemat Sörnäinen tai Kalasatama.

 

KETTUKÄVELYT JATKUVAT

Kettukävelyt jatkuvat maanantaisin Paloheinässä aina kun sää sallii. Ensi maanantaiksi 24.10. Ilmatieteen laitos lupaa aurinkoista säätä. Mukaan vaan klo 12, lähtö Paloheinän kahvilan luota. Bussi numero 66:lla pääsee perille, päätepysäkki on Paloheinän parkkialueen vieressä. Tunnin verran raikasta kävelyä keppien kanssa tai ilman, loistoseurassa raikkaassa ilmassa. 

  

TULE TUTUSTUMAAN WSOY:N KIRJALLISUUSSÄÄTIÖN TAIDEKOKOELMAAN! Tervetuloa tutustumaan WSOY:n Kirjallisuussäätiön taidekokoelmaan  torstaina 10.11.klo 18. Kokoelma on ripustettu kustantamon tiloihin osoitteessa

Lönnrotinkatu 18 A. Tavataan Lönnrotinkatu 18 A:n ulko-ovella noin klo 17.50 - meitä ollaan silloin vastassa. Ilmoittautumiset 8.11.mennessä Leenalle ltamlander@hotmail.com tai p. 050 556 2317.

 

POLITIIKAN KANTAPÖYTÄ 17.11. KILTAKELLARISSA KLO 12.00

Vaaleihin on aikaa alle puoli vuotta ja vaalikamppailu näyttää olevan jo täydessä käynnissä.  Eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina 2.4.2023. Kokoomus paistattelee nyt gallupien johdossa ja Petteri Orpon hymy senkun levenee.  Mutta kestääkö kantti, kiljuvatko kilpailijat liikaa?  SDP on kakkosena ja Perussuomalaiset kolmosena.  Kuihtuuko Keskusta entisestään?   Kelpaisivatko Perussuomalaiset Petteri Orpolle mahdolliseen porvarihallitukseen?  Miltä maistuisi sittenkin sinipunahallitus?  Kuinka realistisia ovat poliitikkojen vaalinaluspuheet? Kuka leikkaisi mistäkin?  Kysymyksiä riittää - ja kaikkea ehtii vielä tapahtua. 

Politiikan ajankohtaisia kiemuroita pohtivat kokeneet, eläköityneet, mutta aktiiviset politiikan toimittajat Unto Hämäläinen (HS) ja Jari Niemelä (YLE). Lopuksi veikkaus hallituskokoonpanosta!  Voittajalle Kettumuki. Tulos selviää huhti-toukokuussa 2023.  Kantapöytä alkaa lounaalla klo 12, sen jälkeen politiikan pohdintaa.  Lounaan hinta on 12 euroa. Ilmoittautumiset 14.11. mennessä Kaisa Jaakkolalle kaisa.r.jaakkola@gmail.com      Laittakaa puhelinnumero mukaan. Mukaan mahtuneille maksutiedot paluupostissa.  Kiltakellarin osoite on Helsingissä Bulevardi 56. Porttikäytävästä sisäpihan vasempaan takanurkkaan.  

 

PIKKUJOULUMATINEA EUROOPPALAISITTAIN 24.11. KLO 15–19.30 KILTAKELLARISSA.  Lisätietoja seuraavassa jäsentiedotteessa.

 

Hyvää viikonloppua! Vanhat Ketut Toimikunta

psta Pirjo Munck, sihteeri