JÄSENTIEDOTE 5 / 20

Vanhat Ketut – Gamla Rävar
JÄSENTIEDOTE 5/2020, 3.3.2020


Nyt tapahtuu!
KETUILLE OMA KUORO!!!

Vuosikokouksessa saimme toimikuntaan uuden jäsenen, Manu Saarisen. (ent. MTV3, oikea nimi Maunu). Hän pisti heti tuulemaan. Tässä Manun viesti laulamisesta innostuneille Ketuille:

Olen saanut toimikunnalta tehtäväkseni vetää Vanhojen Kettujen uutta kuorolauluprojektia.
Periaatteella kaikki laulamisesta kiinnostuneet ja kuorolaulukokemusta paljon vähän tai ollenkaan omaavat mukaan ideoimaan ja laulamaan yhteiseksi iloksi! Pyrimme aloittamaan jo huhtikuussa, jos ja kun halukkaita löytyy. Keikkakin on jo tiedossa: Ainakin yksi moniääniesitys Kettujen marraskuisessa Pikkujoulumatineassa.

Itselläni on hiukan kuorokokemusta, Cantores Minores poikakuoro 8-14 vuotiaana ja nyt Haagan laulussa pari vuotta sekä stemmalaulua auttava pianon soittotaito. Neuvoja ja ohjeita saamme tarvittaessa Erkki Pohjanheimolta ja kaikilta kuorolaisilta, jotka tulevat laulamaan kuoroon erilaisine musiikin ja sanallisen viestinnän osaamisalueineen.

Kertokaa lauluinnostanne ja mahdollisista kappaleideoista pikkujoulutapaamiseen.

Asiasta varmaan puhutaan myös uudessa kettukahvitilaisuudessa 7.4.. Olen siellä myös ideoimassa tulevia.

Terveisin Maunu Saarinen

maunu.saarinen@gmail.com

0407651684

 

KOLOTTAAKO KAHVIHAMMASTA?

TULE KETTUJEN TIISTAIKAHVEILLE!

 

Kliseellä ’yleisön pyynnöstä’ on Kettutoimikunta päättänyt järjestää yhteisiä kahvihetkiä. 
Tapaamiset olisivat täysin vapaamuotoista kuulumisten vaihtoa ja keskustelua yhteisistä kiinnostusten kohteista. Kenties niissä pulpahtaisi esiin myös laajemminkin kiinnostavia aiheita ja tutustumiskohteita, näissä toimikunta voi olla avuksi.

Ensimmäiset ’Kettukahvit’ (teekään ei ole pannassa) juodaan tiistaina huhtikuun 7.päivänä Musiikkitalon kahvilassa kello 14.00 ja seuraavat tiistaina toukokuun 5. päivänä samaan aikaan samassa paikassa.

Tule siis mukaan ilman ennakkoluuloja ja ennakkoilmoittautumista.

Vanhat Ketut

toimikunta psta

Erkki Pohjanheimo

vanhatketut@elisanet.fi