TOIMINTASUUNNITELMA 2021

VANHAT KETUT

Toiminta 1.1.–31.12.2021

Yleistä

Koronaepidemia rajoitti Vahojen Kettujen toimintaan vuoden 2021 alkupuolella rajusti, ja koronarajoitusten takia vuosikokous pidetään vasta syyskuun lopussa. Tämä yhteenveto toiminnasta kattaa koko kalenterivuoden, joten se sisältää sekä jo pidettyjä että tulevia tapahtumia.

Radio- ja televisiotoimittajien liitto täytti 19.4.2021 60-vuotta, ja liittomme merkkivuosi näkyy myös Kettujen toiminnassa.

Toiminta

Alkuvuodesta 2021 Ketut järjesti kaksi verkkotapahtumaa, ja toukokuussa retken golf-kentälle. Loppukesästä toteutettiin kaksi teatteriretkeä sekä bussiretki Paimioon ja vierailtiin huippusuositussa Repinin-näyttelyssä.

Syksyllä toiminta jatkuu vilkkaana. Kantapöytä Kilta-kellarissa katetaan lokakuusta lähtien säännöllisesti, ja pikkujoulumatinea järjestetään marraskuussa. Syksyn viimeinen teatteriretki tehdään Koko Teatteriin marraskuussa, ja perinteinen joulutorimatka Tallinnaan joulukuussa.

Muuta toimintaa järjestetään toivomusten ja resurssien mukaan.

Tilaisuuksia, retkiä ja tapahtumia vuonna 2021:

13.1. Tietoturvaekspertti Petteri Järvisen webbinaari.

20.4. ”Pää kylmänä, sydän lämpimänä ja kädet ristissä.” Piispa Eero Huovinen webbinaari.

19.5. Golfia Paloheinän kentällä. Johdatus golfin saloihin -ohjelma aloittelijoille.

28.7. ”Tohvelisankarin rouva” Pyynikin kesäteatterissa.

14.8. ”Ilolla Porvoo 675 v.” Porvoon teatterissa.

17.8. Bussiretki Paimion parantolaan. Lounas Wiurilan kartanossa.

25.8. Ateneumin Repin-näyttelyyn tutustuminen.

5.11. ”Norminäytelmä” KokoTeatterissa.

9.11. Kantapöydän vieraana Kettujen uusi jäsen Yrjö Länsipuro.

25.11. Pikkujoulumatinea Kiltakellarissa.

Joulutorimatkaa Tallinnaan suunnitellaan joulukuulle.Tiedotus

Tiedotus tapahtuu sähköpostilla lähetettävien jäsentiedotteiden ja www.vanhatketut.fi -nettisivujen kautta. Nettisivujen kehittämistyö jatkuu.

Jäsenten välistä yhteydenpitoa varten avattiin Vanhat Ketut RTTL – facebook-sivut helmikuussa.

Toimikunta ja talous

Toimikunta kokoontui elokuun loppuun asti zoom-palvelun avulla. Syyskuun alussa palattiin lähikokouksiin. Vuonna 2020 aloitettua Vanhojen Kettujen tulevaisuutta pohtivaa työtä jatketaan syksyn aikana.

Vanhojen Kettujen talouden perustan muodostavat RTTL:n myöntämä tuki ja Elävän arkiston ohjelmista saatava tekijänoikeuskorvaus. Koska koronaepidemia ei mahdollistanut retkiä ja kokoontumisia alkuvuodesta, on loppukesän ja syksyn toimintaa pystytty tukemaan taloudellisesti poikkeuksellisen runsaasti.