TOIMINTASUUNNITELMA 2020

VANHAT KETUT - GAMLA RÄVAR       

 

TOIMINTASUUNNITELMA 2020

 Tapahtumientäyteinen vuosi taas tulossa, ja Kettujen aktiivisuus toivottavasti jatkuu. Kaikki kuitenkin muuttuu. Vähitellen alamme todellakin olla nimemme "Vanhat Ketut" veroisia. Uusia jäseniä tulee enää muutama vuodessa ja 15 - 20 ei enää jaksa osallistua rientoihin. Jäsenkadon lisääntyessä ja taloudellisen tilanteen muuttuessa alkavan vuoden teemana onkin selvittää tulevaisuutemme.

 Sitä voi pohtia myös RETKILLÄ JA MATKOILLA:
 

2.- 4.6. lähdemme HÖYRYLAIVA PUIJOLLA KEVÄTRETKELLE kauneimpaan järvi-Suomeen, siniselle Saimaalle ja RUNOILIJAN REITILLE HOPEALINJALLE Näsijärvelle yli 100-vuotiaalla Tarjanteella.

 

WONDERFUL COPENHAGEN - kevättä iloisessa kaupungissa.

 

7.-12.9. Matka TONAVAN AALLOILLA Wieniin ja Salzburgiin sekä mm. Wachaun laaksoon, Kotkanpesään ja Hallstattiin. 

 

KANTAPÖYTÄ katetaan säännöllisesti. Ehdotuksia aiheista otetaan innoin vastaan.

Radio- ja TV-maailmasta keväällä kertovia vieraita ovat Tuire Nuolivirta 4.3. ja Kari Lumikero 12.3.. Jouko Lindgren kertoo 15.4. valokuvin pitkästä urastaan YLE:n ulkotuotannossa. 

 

22.5. otamme koko perheen voimin kevään vastaan Huopalahden asukastalossa.

 

ÄLY HOI, ÄLÄ JÄTÄ! 17.3. perehdytään älypuhelimen saloihin.

 

TEATTERI JA MUSIIKKI:

23.2. matkustamme Tampereelle tutustumaan La Strada -teatterin versioon Siunatusta hulluudesta. 16.4. lähdemme jälleen Tampereelle Notre Damen holveihin. Rujosta kellonsoittajasta kertova suurmusikaali on saavuttanut valtavan suosion. 22.4. käymme kuuntelemassa mm. HKO:n tulkintaa Beethovenin Pastoraalisinfoniasta. Syksyn ohjelmat vahvistuvat aikanaan.

 

Uusitulle Olympiastadionille pyrimme pääsemään ensimmäisten joukossa.
23.3. käymme myös tutustumassa Triplan uuteen Fame-musiikkimuseoon. Kulttuurikävelyjä, kettukokkauksia ja golfia jatketaan.

 

Lisää tästä kaikesta löydät aikanaan nettisivuiltamme www.vanhatketut.fi

 

JA MUISTA AINA, ETTÄ KETTULAUMASSA ET OLE YKSIN!