TOIMINTASUUNNITELMA 2019

 

VANHAT  KETUT - GAMLA  RÄVAR            TOIMINTASUUNNITELMA 2019

Juhlavuotemme on ohi ja on syytä nostaa kuonomme kinoksesta ja lähteä kohti uutta kevättä.  Alkaneen vuotemme teemoina ovat monet kettujenkin elämään vaikuttavat seikat. Ilmastonmuutos, meidän, lastemme vai lastenlastemme asia? Mitkä ovat ikääntyvien repolaisten hoivanäkymät? Mitä tiedämme nykyisistä perintölakisäädöksistä? Siinä KANTAPÖYTIEMME antia. Aloitamme kuitenkin kevään vaaliasioilla. Kiltakellari on osoittautunut erinomaiseksi kantapöytä- ja lounaspaikaksi ja siellä jatketaan tietoiskuja yllä olevista aiheista. Vieraaksi saamme  tietysti myös kulttuuripersoonia.

MATKAT ovat olennainen osa toimintaamme. Georgia toukokuun alussa ja Benin ja Villa Karo marraskuussa ovat jo käytännössä lukkoon lyötyjä. Kolmepäiväinen saaristoretkemme 27.-29.5.  suuntautuu länsirannikolle Houtskariin ja Rauman edustalla seisovalle Kylmäpihlajan majakalle. Läheisen Olkiluodon ydinvoimalan nykyvaihe selviää myös. Elokuun lopulla käymme risteilyllä syyskauden aluksi Porvoon vesillä. Syyskaudelle on  myös suunnittelussa jokiristeily Keski-Eurooppaan.

TEATTEREITA JA KONSERTTEJA riittää taatusti. Kevätkaudella on tiedossa Niskavuori-kirjoihin perustuva Loviisa ja Heta-näytelmä Teatteri Avoimissa Ovissa ja  Kansallisteatteri  kutsuu meidät Yhtä Matkaa -esitykseen huhtikuussa.  HKO:n konsertit jatkuvat maaliskuussa. Syksyn ensi-illat ja konsertit vahvistuvat myöhemmin.

KETTUKEITTIÖ tarjoaa herkkujen valmistusopastusta niin keväällä kuin syksylläkin. Pääkokki Pontus pitää huolen ruoan laadusta ja terveellisyydestä.

LIIKUNTAAKIN harrastetaan, keilailu on hiukan hiipunut ja uutta vetäjää etsitään, mutta golfpallot saavat kyytiä viheriöillä oikein opastettuna.

Kyllä me vierailemme TAIDENÄYTTELYISSÄKIN ja Oodin nostalgiaelokuvia näyttävässä Regina-teatterissa.

TARKENNUKSET JA LISÄYKSET LÖYDÄT NETTISIVUILTA www.vanhatketut.fi.

 Lue tarkasti ilmoittautumisohjeet. Jäsenkirjehän löytyy sähköpostistasi ja voit aina tarkistaa yksityiskohdat nettisivuiltamme. Ja muistathan

KETTULAUMASSA ET OLE KOSKAAN YKSIN!