Vuosikokous pitkän tauon jälkeen

 

 

Vanhojen Kettujen vuosikokous pidettiin Ravintola Kiltakellarissa 29.9.2021. Paikalla oli 50 jäsentä, ja tunnelma oli korkealla: vihdoinkin koronarajoitukset hellittivät ja Ketut voivat kokoontua suurella joukolla tutussa Kiltakellarissa!

 

Vuosikokous pidettiin koronaepidemian takia poikkeuksellisesti vasta syyskuussa. Tästä syystä hyväksyttävänä oli vuoden 2020 toimintakertomus sekä yhteenveto toiminnasta vuodelta 2021. Siihen sisältyi suunnitelma kuluvalle syksylle, jonka aikana Ketut pääsevät vihdoin palaamaan normaaliin toimintarytmiin.

 

Toimikunnan erovuoroisia oli viisi, ja heistä jatkoivat Tarja Hakulinen, Erkki Pohjanheimo ja Martti Turunen. Toimikunnasta jäivät pois Jukka Leinonen ja Eila Terävä. Heistä Jukka on toiminut pitkään toimikunnan sihteerinä ja Eila hoitanut mm. jäsensihteerin tehtäviä. Vuosikokous kiitti heitä ansiokkaasta työstä Vanhojen Kettujen hyväksi. Heidän tilalleen toimikuntaan valittiin Kaisa Jaakkola ja Pirjo Munck.

 

Vuoden 2021 toimikunta: puheenjohtajana Leena Tamlander, ja jäseninä Pontus Dammert, Tarja Hakulinen, Kaisa Jaakkola, Helena Laatio, Pirjo Munck, Erkki Pohjanheimo, Jarmo Ratinen, Leena Räihälä, Maunu Saarinen ja Martti Turunen.

 

Lämpimät aplodit vuosikokous esitti Erkki Pohjanheimolle, joka on tehnyt suuren urakan Kettujen tiedotusvastaavana ja tilaisuuksien järjestäjänä, muun muassa hienon Repin-retken hoitajana.

 

Kettujen ulkoasun luoja Teuvo Berggren täytti kokouksen jälkeisenä päivänä 90 vuotta, ja merkkipäivää juhlistettiin lahjalla ja kakulla. Korkeasta iästään huolimatta Teuvo on uskomattoman tuottelias, ja iloisia kettukuvia syntyy aina kun niitä tarvitaan.

 

Seuraava vuosikokous pidetään jo viiden kuukauden kuluttua, helmikuussa 2022.

 

Pirjo Munck