VUOSIKOKOUS 2019

 

Kettujen vuosikokous pidettiin 6.2.2019 RTI-talon auditoriossa. Puhetta johti Kirsti Kurkela.

Toiminnanjohtaja Anneli Salmivaara toi kokoukselle RTTL:n tervehdyksen.

Leena Tamlander jatkaa Vanhojen kettujen puheenjohtajana.

Toimikunnan erovuorossa olleet jäsenet Tarja Hakulinen, Jukka Leinonen, Erkki Pohjanheimo, Eila Terävä ja Martti Turunen valittiin uudelleen seuraksi kahden vuoden toimikaudeksi.

Toimikunnassa jatkavat seuraavaan vuosikokoukseen saakka Pontus Dammert, Annikki Kiehelä, Helena Laatio, Jarmo Ratinen ja Jussi Tuominen.

Kokous hyväksyi vuoden 2018 toimintakertomuksen. Kettujen 20-vuotisjuhlavuosi oli tapahtumarikas ja vilkas. Vuoden aikana järjestettiin yli 30 tapahtumaa, joihin oli lähes 1100 osallistumiskertaa. Juhlavastaanotto pidettiin 27.5. Pikku-Huopalahden asukastalossa ja Juhla-Gaala 29.11. Gloriassa. Juhlamatka tehtiin Pietariin 18.-21.5.

Vuoden 2018 tunnustusnauha-palkinnon sai Radio Ylen 1:n Muistojen bulevardin tekijätiimi. Palkinnon vastaanottivat musiikkitoimittajat  Pasi Hiihtola, Jake Nyman ja Kalevi Pollari.

Kokouksen vieraaksi oli saatu Yleisradion toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila. Hän antoi katsauksen Ylen tilanteesta ja kertoi, kuinka aikoo luotsata yhtiön vuoteen 2026, jolloin Yleisradio täyttää 100-vuotta.

 

teksti Annikki Kiehelä