TESTAMENTTITIETOA TÄYDELLE SALILLE

Kiltakellarin Aulakabinetti täyttyi miltei ääriään myöten tiedonhaluisia Vanhoja Kettuja 30.3.2022, kun lakimies – OTM Risto Närhi kertoi meille Kantapöydässä, miksi testamentit ja edunvalvonta-asiakirjat kannattaa tehdä ajoissa. Ja mitä niissä tulee olla. Jossain vaiheessa ilmoittautuneita oli 57, mutta viime hetkellä tuli peruutuksia, muun muassa koronan vuoksi. Meitä oli paikalla 49 henkeä.

Lakitoimisto Lexlyn (www. lexly.fi, Liisankatu 6, Hki) Risto Närhi oli erinomainen alustaja, ja Ketuilla tuntui olevan kovasti tärkeitä kysymyksiä. Asiaa vaan tuli niin paljon, että ainakaan allekirjoittaneen muisti ei kaikkea rekisteröinyt. Mutta siihen on tulossa apua. Närhi on lähettänyt hieman stilisoidun version esittämästään diakoosteesta ja hienon tarjouksen Ketuille. Lukekaa tästä alta!

kuvat Antero Takala, teksti Erkki Pohjanheimo

Risto Närhen viesti:

Lexly tarjoaa Vanhojen Kettujen jäsenille alennuksen asiakirjoista verkossa ja lähipalvelussa.

Lexly.fi verkkopalvelussa -10 % alennuskoodilla KETTU22 seuraavista asiakirjoista:

  • Avioehto
  • Testamentti
  • Edunvalvontavaltakirja


Verkkokaupan alennus on voimassa 19.4. saakka. Alennuskoodi annetaan maksuvaiheessa.

Juristin lähipalvelussa tarjoamme seuraavat asiakirjakokonaisuudet:

  • Testamentti ja edunvalvontavaltakirja yhteensä 600 euroa (normaalisti 680 euroa)
  • Keskinäinen testamentti ja edunvalvontavaltakirjat molemmille puolisoille yhteensä 950 euroa (normaalisti 1 160 euroa)
  • Avioehto, keskinäinen testamentti ja edunvalvontavaltakirjat molemmille puolisoille yhteensä 1 100 euroa (normaalisti 1 460 euroa)

Tartu tarjoukseen ja varaa tapaamisaika viimeistään 8.4. Tapaaminen pidetään ja asiakirjat laaditaan erikseen sovitussa aikataulussa. Ajanvaraus osoitteessa lexly.fi tai 010 3379 150. Varatessasi mainitse, että olet Vanhojen Kettujen jäsen.

Ystävällisesti,
Risto Närhi
lakimies, OTM
050 466 2135
risto.narhi@lexly.fi 

Asiakaspalvelu
Ma–To 8–20, Pe 8–17
010 3379 150
asiakaspalvelu@lexly.fi
www.lexly.fi