PIKKUJOULUMATINEA 2019

KULKUSET KILISIVÄT HIENOSTI
 

… ja vähän lasitkin Vanhojen Kettujen Pikkujoulumatineassa ravintola Kiltakellarissa 21.11.2019. Tuttuun kantapöytäpaikkaamme päädyimme, koska Gloria, perinteinen pikkujoulumiljöömme, ei ole enää käytettävissä. Kiltakellarin iso sali tuntui toimivan hyvin, ja tunnelma oli korkealla. Estradilla nähtiin kettujoukosta tutut Jaakko Kyläsalo ja Erkki Pohjanheimo. Loistavina erikoisvieraina esiintyvät Malla Kuuranne hauskoine runoineen ja Heidi Mantere upeasti soivine viuluineen. Heidin herkkä loppulaulu teki varmasti joulun jokaisen läsnäolijan sydämeen. Pianisti Heikki Kainulaista saamme kiittää säestyksestä ja äänentoistolaitteista.

Vanhat Ketut lauloivat tietenkin upeasti joululauluja. Kiltakellari oli valmistanut ketuille kolmen maittavan ruokalajin erikoisaterian.

Osallistujia oli miltei sata! Vanhojen Kettujen toimikunta päätti pitää osallistumismaksun alhaalla ja sponsoroi kunkin läsnäolijan sisäänpääsymaksua mukavalla summalla. 15 euroa ei olisi riittänyt kuluihin. Juhlan ”tuottajina” toimivat Leena Tamlander ja Erkki Pohjanheimo. Oheiset kuvat ovat hovikuvaajamme Antero Takalan.

Erkki Pohjanheimo