HIENO SOITANNOLLINEN ILTA!

Puheenjohtajamme Leena Tamlander toivotti vieraat tervetulleiksi. Soitannollisen illan ohjelmasta vastasi kapelimestari Pekka Leander

 

 

Tänä vuonna Vanhat Ketut oli luopunut perinteisestä pikkujoulujuhlastaan illallisineen ja monine solisteineen. Viimekertainen oli niin suuri ponnistus, että toimikunta antoi nyt etupäässä kapellimestari Pekka Leanderin järjestää meille Soitannollisen illan.

Ensiksi oli puolentoista tunnin konsertti täynnä upeaa musiikkia loistavan Sunny Siden loihtimana. Erityisesti jäivät mieleen pianisti Janne Maaralan säkenöivä Kesäillan valssi (!), basisti Jorma Katraman Montin Czardas, Merja Saikkosen Walkin’ In The Air, Tobias Andersinin All Of Me ja bändin kunnianosoitus Erik Lindströmille: Eri’s Tune. Niin ja tietenkin mahtava Marrakech!

Väliajalla salissa oli iloinen ja äänekäs puheensorina. Juomatkin tuntuivat maistuvan. Loppuosa illasta kului orkesterin ja solistien mukavan tanssimusiikin tahdissa.

Olisiko konserttimuoto vai illallisen puuttuminen vaikuttanut viimevuotista vähäisempään yleisömäärään? Myös flunssa-aalto näytti iskeneen muutamiin, koska peruutuksia tuli. Mutta se ei illan menoa haitannut. Musiikista, orkesterista ja solisteistakin sain paljon kiitoksia. Kulttuuriareena Glorian tekniikkaa myös kehuttin.

Uudet kettumukit ja kettujen joulukortit menivät hyvin kaupaksi.

Orkesteri Sunny Side on muuttamassa nimensä. Tästä eteenpäin kuulemme bändiä Ladies and Gents.

 

Erkki Pohjanheimo

toimikunnan jäsen

 

Valokuvat: Mervi ja Erkki Pohjanheimo sekä Pertti Kärkkäinen

 

 

 

 

Kortit on tuottanut hieno kettutaiteilijamme Teuvo Berggren.

Nyt kannattaa hankkia poikkeuksellisen hienot ja yksilölliset joulukortit.

Tilaukset: Eila Terävä

eilaterava@saunalahti.fi

Puh. 050-3594100