15 v Juhlagaala

 

VANHOILLA KETUILLA NÄYTTÄVÄ JUHLAGAALA

 

RTTL:n senioriosasto Vanhat Ketut juhli 28.11. 2013  Kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä 15-vuotista taivaltaan. Ohjelma oli viimeisen päälle hiottu ja näyttävä, ja juontajina loistivat Arvi Lind ja Leena Tamlander. Lavalle nousivat muun muassa Erkki Pohjanheimo, Risto Hiltunen, Matti Heinivaho, Riikka Rahi, Petriikka Pohjanheimo, Mari Vesala, Vesa Nuotio, Ike Ropponen ja Calle Lindholm. Orkesterina oli loistava Sunny Side.

Juhlapuheen piti Journalistiliiton entinen puheenjohtaja Pekka Laine. Juhlakantaatin (käsikirjoituksen löydät Liiton Arkista sivuilta 28-31) ja juhlan käsikirjoituksen oli tehnyt Jussi Tuominen, ja ohjaajana ja seremoniamestarina toimi Erkki Pohjanheimo. Kantaatin esitti Kettujen oma kuoro ja säestyksestä vastasi Sakari Warsell. Juhlasta nautti 173 kettua ja heidän kaveriaan.

(Liiton Arkki, joulukuu 2013)

 

Paikalla taisi olla kaikkiaan 179 Kettua tai heidän kaveriaan (Erkki Pohjanheimon korjaus).

 

Otteita Vanhojen Kettujen saamista sähköpostiviesteistä, nimettöminä, koska lupaa ei ole kysytty.

Olen iloinen ja onnellinen, että juhlagaala onnistui hyvin!"

"Sydämelliset onnitteluni ja vilpitön ihailuni teille, jotka pistitte itsenne ja ammattitaitonne peliin!”

 

”Olipas runsas ja hieno iltaviihde, jossa uutterat hyväntuuliset amatöörit ja tutut mainiot ammattilaiset tekivät parhaansa. Kyllä oli mukavaa! Petriikka Pohjanheimon esityksestä olen edelleen häikäistynyt. Tuntui että hän meikäyleisön edessä oli erityisen "kotonaan". (?)”

 

”Sain 6 tekstaria, 3 sp-viestiä ja 3 soittoa - kaikki vain ylitsepursuavaa kiitosta. RTTLn puheenjohtaja lauloi pöydässä mukana kun esitit "Walkin' my baby back home". Hän lauloi sitä samaa rallia klo 23.30 kun tuli ulos vessasta. Mies oli aivan täpinöissään. Totaalisen imponeerattu!”

 

”KIITOS eilisestä! Aivan ihanaa. Hyvä bändi. Milloin Marista on tullut noin hyvä esiintyjä? Opiskellut 'improa'. Ja ensimmäistä kertaa kuulin Petriikan laulavan. Hienoa!

Voi isän vakavaa katsetta..............”

 

”Oli tosi 'mageeta' kuulla juhlavieraiden kehuvia kommentteja ("Juhlan hinta/laatusuhde oli loistava, olen ollut paljon kalliimmissa pippaloissa, joissa esiintyjien taso ja tunnelma ei tähän yltänyt.")

 

"Kyllä kannatti tulla!"

 

” Olipa huikeat juhlat! Monet kiitokset järjestelyistä!”

 

” Koko toimikunnalle… parhaat kiitokset hienosta juhlasta! Oli kivaa ohjelmaa ja mainiota ruokaa. Kaikin puolin hauskaa. ”

 

”Kiitos koko toimikunnalle aivan unohtumattomasta 15-vuotisgaalajuhlasta!  Tunnelma oli huikea.

Teillä on ollut hurja urakka illan järjestämisessä, joka onnistui aivan upeasti.”

 

”Kiitos järjestäjät kivoista hipoista gloriassa !!!”

 

”Kiitos ratkiriemukkaasta Kettugaalasta ! Paljon olitte nähneet vaivaa, mutta kyllä se kannatti !

Tulos oli 10 +!”

”Jippijajee, Jippijajoo Nahkaruoska ! Musiikkineuvos Matti H:n laulamana ja Risto Hiltusen säestämänä oli Kettujen teinigaalan       ( 15 v.) ehdoton kohokohta!”

 

”Kiitokset Kettujuhlasta! Ohjelma huikea. Heinivaho ihan mahdoton!!! Kuten muukin muusikki...ja se ruoka vasta oli hurjaa - SIIS PARASTA aaaaaaaaa-luokkaa!”


”Meno oli korskeata, ruoka maukasta. orkesteri bravo bravissimo, ohjelma ainut oikea, arpajaisvoitot ihania !”


”Kiva unohtumaton ilta !”

 

”Huomenta Leena,
ohhoijaa - ohi on, ovat varmaan sinun tyytyväiset tunnelmasi tänä aamuna. Ja tyytyväinen, hyvin tyytyväiinen saat olla. Olit saanut toimikunnan valovoimaiset osaajat panemaan parastaan ja lopputulos oli ikimuistoisen huikea kokonaisuus, jonka ylittäminen on työlästä.
Te olitte Arvin kanssa mukava luonnikas pari, jotka olisitte kyllä pärjänneet hyvin ominkin repliikein. En käsitä, miten onnistuitte saamaan kaikki esiintyjät paikalle, ja Sunny Side tuo heti oman sykähdyttävän tunnelmansa. Kyllä nautimme. Nyt olivat volyymit kohdallaan XX:nkin mielestä. Hänkin tykkäsi illasta kovasti. Levitä kiitoksen sanaa joukoillesi. Ansaitusti voitte pitää rennot pikkujoulut tämän jälkeen!”