Kino Tulio: METSURIN TARINA 26.10.2022

26.10.2022 klo 13:00


Kettukino avaa ovensa

METSURIN TARINA
keskiviikkona 26.10. Kello 13 Kino Tuliossa Sörnäisissä

Kettukino esittää Mikko Myllylahden ohjaaman ja käsikirjoittaman elokuvan Metsurin tarina. Ennen elokuvaa tapaamme sen tekijän. Mikko Myllylahtea haastattelee Kettujen jäsen, ohjaaja Ilkka Vanne.

Metsurin Tarina on suomalais-hollantilais-tanskalais-saksalaisena yhteistuotantona syntynyt draamaelokuva. Se voitti Cannesin elokuvajuhlilla Kriitikoiden viikon levityspalkinnon, Prix Fondation Gan à la Diffusion. Elokuvan pääosissa ovat Jarkko LahtiHannu-Pekka BjörkmanIivo TuuriMarc GassotUlla Tapaninen ja Katja Küttner.

Metsurin tarina kertoo Pepestä, joka uskoo parempaan huomiseen, vaikka mikään ei varsinaisesti anna siihen syytä. Vastoinkäymiset hän ottaa vastaan tyynellä optimismilla, ja kuivan huumorin ohella tarinaa kuljettavat absurdit käänteet ja mystiset näyt pienellä pohjoissuomalaisella paikkakunnalla.


Osallistumismaksu 8 euroa. Ilmoittaudu 20.10. mennessä sähköpostilla Tarja Hakuliselle, takke@kolumbus.fi  Liitä mukaan myös puhelinnumerosi. Maksutiedot tulevat paluupostissa.

Kino Tulio ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI, Sörnäisten rantatie 25, 5. kerros, Helsinki. Bussit 16 ja 55. Metroasemat Sörnäinen tai Kalasatama.