Kantapöydässä Erkki Pohjanheimo 06.10.2022

6.10.2022 klo 12:00


PITKÄ URA TELEVISIOSSA JA VÄHÄN LAULAJANAKIN
Erkki Pohjanheimo Kantapöydässä

Kiltakellari 6.10.

Erkki Pohjanheimo on monille Vanhoille Ketuille tuttu toimikunnan puuhamiehenä ja laulajana muun muassa Kettujen Pikkujouluissa. Hänen televisiotyönsä Suomen Televisiossa alkoi jo 1961. Jätettyään Ylen 1997 Erkki jatkoi vielä omassa tuotantoyhtiössään aina vuoden 2013 loppuun. Lukematon määrä viihdeohjelmia, musikaaleja, näytelmiä, kansanoopperoita, keskusteluohjelmia ja dokumentteja mahtuu hänen matkalleen. Erkki toimi myös televisio-ohjauksen opettajana useissa maamme oppilaitoksissa. Iskelmälaulajan uraakin hän aloitteli Tampereella jo 1959 ja jatkoi sitä televisiotyönsä ohessa.

Nyt Erkki Pohjanheimo on ryhtynyt kirjailijaksi! ”Aivan hengästyttää, kun käsikirjoitusta lukee”, sanoi kustannustoimittaja.

Joitakin tv-ohjelmien otsikoita matkan varrelta: 
Kivenhakkaaja Valperin painajaiset - Vappumusikaali, Hura-huh-hah-hei! – pontikkaviihde, Pop Story, Jatkoaika, Huvipursi, Me krokotiilit, Sinbad, Akanakanava, Love… and Marriage, Bandura – Ukrainan laulava puu, Pikku varsan tanssi – Moldavian kansantaidetta, Norok - Moldavian suosikit, Tibiteikka – Uzbekistanin kansantaidetta, Kansat laulavat ja soittavat – Helsingin laulufestivaalit 1975 ja 1977, Rauhan äiti, Omat jutut, Spencer Davis Group Helsingissä, EBU Jazz Night, Jukka Linkola Tentet, Kings Singers ja Valkeat yöt, Keskiyön auringon laulufestivaalit, Euroviisut, Indonesia International Song Festival 1995, Karannut hevonen, Pietarin miilu, Jokaisella on tämänsä, Svejk toisessa maailmansodassa, Tosi tarinat, Lasten sairaala, KOM-teatteri 35 vuotta, Kaj Chydenius ja 40 laulujen vuotta jne. 

Erkki kertoo avoimesti seikkailuistaan, nimenomaan ohjelmanteosta kameroitten takana ja TV1:n Viihdetoimituksesta, runsaitten valokuvien kera Kettujen Kantapöydässä torstaina 6.10. Paikka on tuttu Kiltakellari, Bulevardi 56. Tilaisuus alkaa lounaalla klo 12. Osallistumismaksu, 12 euroa, sisältää lounaan seisovasta pöydästä ja alustuksen keskusteluineen. Ilmoittautumiset Leena Tamlanderille ltamlander@hotmail.com viimeistään 25.9. Kiltakellarin kabinetti on hyvää vauhtia täyttymässä. Muutama paikka jäljellä. Avecit mukaan! Ilmoita puhelinnumerosi! Maksutiedot tulevat paluupostissa.

Kantapöydässä on mahdollisuus ostaa Erkin kirjaa edulliseen Kettuhintaan. Ota käteistä mukaan! Kasvomaskit ovat suositeltavia.

Tervetuloa, toivottaa Leena