TALLINNA ooppera ja joulutori 09.-10.12.2022

9.12.2022

Retki on täynnä ja se toteutetaan normaaliin totuttuun tapaan.

Joulukuinen Tallinnan matkamme on nyt raameissa. Oheisesta liitteestä näet tarkemmat matkaohjelman tiedot. Ajankohta on 9. – 10.12.

 

Kokoonnumme perjantaina 9.12. Länsiterminaalissa klo 9.30 ja siirrymme Tallink Silja Megastariin, missä meille on tarjolla aamiainen. Matka kestää kaksi tuntia. Paluumatka on vuorostaan Viking Linen XPRS:llä. 

 

Tallinnassa meille on bussikuljetus muualle paitsi oopperaan, mihin on vain parin korttelin kävelymatka. Ajamme satamasta suoraan Fotografiskan valokuvanäyttelyyn, majoitumme neljän tähden Nordic Hotel Forumissa ja illalla näemme Mozartin Taikahuilun Tallinnan Oopperassa. Lauantaina 10.12. syömme aamiaista hotellissamme, minkä jälkeen on vapaata, ja on aikaa käydä Tallinnan joulutorilla ja ostoksilla. Lähdemme bussilla satamaan klo 16. Laivassa siirrymme hetikohta ravintolaan joulubuffeen ääreen. Viking XPRS starttaa klo 17.00. Katajanokalla olemme klo 19.30.

 

Matkan hinta sisältää kaiken yllä kerrotun. Majoitukset ovat kahden hengen huoneissa. 
Hinnat: Minimi 25 lähtijää 348 €/hlö/2hh – minimi 20 lähtijää 365 €/hlö/2hh
Mikäli joku haluaa yhden hengen huoneen, on lisämaksu 75 €. (Tämä lisämaksu puuttuu vielä oheisesta matkaohjelmasta.)

 

Tallinnan Oopperan liput on lunastettava jo syyskuussa. Siksi ilmoittautumisilla on kiire. Ilmoittautumiset Leena Tamlanderille: ltamlander@hotmail.com

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 19.9. Ilmoittautuneille kerrotaan maksutiedot paluupostissa.

 

Tarkemmin Taikahuilu esityksestä https://opera.ee/en/staging/volufloot          

Näyte: https://youtu.be/KH8T-G6kYys