TERVIKIN KARTANOON

21.9.2022


Tervikin kartanoon 21.9. -retki omalla bussilla

Keskiviikkona 21.9 on 30:lla Vanhalla Ketulla tilaisuus tutustua Pernajanlahden (Loviisa) rannalla sijaitsevaan Tervikin kartanoon. Kartanon historia alkaa jo 1600-luvulta ja kartano on edelleen ensimmäisen omistajansa, Katarina Guthrien jälkeläisten hallussa.

Retkemme alkaa Kiasman bussipysäkiltä 21.9.2022 klo 10. Mukaamme Helsingistä tulee myös antiikkikauppias Bernt Morelius, joka toimii toisena oppaanamme koko retken ajan. Perillä kartanossa hän ja omistajasuvun edustaja Janica von Veh-Högbäck esittelevät kartanon mielenkiintoista historiaa, joka avautuu kartanon seinillä Suomen suurimman yksityisen muotokuvakokoelman kautta.

Kartanokierroksen jälkeen matkamme jatkuu Porvooseen, missä syömme lounaan maineikkaassa Zum Beispielissä. Lounaan jälkeen jää hetki aikaa tutustua Porvoon vanhaan kaupunkiin. Takaisin Kiasman edessä olemme noin klo 17.

Retken hinta on Vanhoilta Ketuilta 30 € ja mahdollisilta aveceilta 35 €. Hintaan sisältyy kuljetus Packalen -bussilla, opastus ja lounas.

Ilmoittautumiset 15.9.mennessä sähköpostilla osoitteeseen laihon.matti(at)gmail.com 
Laitathan ilmoittautumisesi mukana myös puhelinnumerosi. Paluupostissa saat maksutiedot. Huomaa, että mukaan mahtuu vain 30 ensiksi ilmoittautunutta!

Lisätietoja fi.wikipedia.org/wiki/Tervikin_kartano