HÄMEENLINNAN JA HATTULAN HISTORIALLISIIN MAISEMIIN

24.8.2022 klo 09:3024.08.

Keskiviikkona elokuun 24. päivänä Vanhat Ketut pääsee tutustumaan Hämeen historiaan. Koko päivän bussiretkellä vierailemme Hattulan vanhassa kirkossa eli Pyhän Ristin kirkossa, Hämeen linnassa ja Vankilamuseossa. Välillä nautimme lounasta Hämeenlinnan keskustassa, Verkatehdas-ravintolassa. Kirkossa, linnassa ja vankilassa meille on tarjolla opastetut kierrokset, kukin noin 45 minuuttia.

Kettujen bussi starttaa Kiasman edestä 24.8. klo 9.30 ja palaa samaan paikkaan noin klo 17.30 -18.00. Retken hinta on noin  30 euroa hengeltä, niiltä, joilla on pressikortti tai museokortti. Kaverit ovat tervetulleita mukaan. Kavereille eli aveceille hinta on 35 euroa. Hinta tarkentuu, kun tiedämme lähtijöitten määrän. Kortittomat maksavat paikan päällä lisäksi 8 euron sisäänpääsymaksun Hämeen linnasta ja 6 euroa Vankilamuseosta. Tuo noin 30 euron retkimaksu sisältää bussimatkat, mukavan seuran, oppaat kolmessa kohteessa ja lounaan Ravintola Verkatehtaan noutopöydästä. Linnan ja Museovankilan kierrosten välissä on tauko. Mahdollista lähellä olevaa kahvilaa etsitään. Sen anti ei sisälly hintaan.

Ilmoittautumiset viimeistään 3.8. Erkki Pohjanheimolle: vanhatketut.rttl@gmail.com
Kerro myös puhelinnumerosi! Maksutiedot tulevat paluupostissa. Ilmoita myös onko sinulla tai teillä pressi- tai museokortit.

Kasvomaskeja saatetaan suositella edelleen kesän lopulla.