RETKI TURUN SAARISTON RENGASTIELLE 30.5.2022 – 01.06.2022

30.5.2022

”Se taitaa olla kevät”, sanoi Vanha Kettu, kun meriretkelle halusi. 

Niinpä on siis aika ilmoittautua tälle perinteiselle kesänavausmatkalle.  

 

Mukaan mahtuu 48 repolaista yksin tai avecinsa kanssa. Kierrämme tutulla bussilla ja kuskilla saariston rengastien. Lähtö Helsingistä Kiasman edestä on 30.5. maanantaiaamuna kello 7, jolloin julkinen liikennekin jo toimii.   

Kierrämme saariston rengastien, Turku, Kustavi, Iniö, Houtskari, Korppoo ja Nauvo eli Nagu. Iniössä pidämme puolen päivän jälkeen reilun kahden tunnin ajotauon aterioimalla ja tutustumalla nähtävyyksiin oppaan avustuksella. Pelkästään menomatkalla koemme merellisiä näkymiä 7 eri lautan tai lossin kannelta.

Yövymme kaksi yötä Nauvon venesatamassa hotelli Strandbossa kahden hengen huoneissa,  lisämaksusta saatavana muutama yhden hengen huone. Tiistaina on koko päivä aikaa tutustua Naguun ja halutessa vierailla vaikkapa Seilin saarella. Kotimatkalla pyörähdämme vielä Paraisilla ja palaamme Helsinkiin keskiviikkona 1.6. illan suussa. 

Kaikkien palvelujen hintatietoja emme vielä tiedä, sillä turistikausi käynnistyy reitillä vasta touko- kesäkuun vaihteessa. Matkan hinnaksi arvioimme tässä vaiheessa 280 €. Hintaan sisältyy bussi- ja lauttamatkat, kaksi hotelliyötä aamiaisineen ja neljä ateriaa. Museokäynnit ja opastukset sekä maksulliset lauttamatkat maksaa Vanhat Ketut. Lopullinen hinta siis selviää myöhemmin.

Ilmoittautuminen

Retkelle ilmoittaudutaan sähköpostitse 27.4.2022 mennessä Jarmo Ratiselle
jarmo.ratinen@jr-tuotanto.fi
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuneille lähetetään vahvistusviesti ja maksutiedot. 

Matka maksetaan kahdessa erässä: 1. erä 100 €, maksetaan vahvistusviestin jälkeen 4.5. 2022 mennessä. Tämä maksu vahvistaa osallistumisen. Toinen erä maksetaan toukokuun puolivälin jälkeen, kun lopullinen hinta on tiedossa. Peruuntuneen matkan maksuja pystymme palauttamaan vain, jos tilalle saadaan varalähtijä tai jos palvelun tarjoaja ei veloita peruuntuneesta palvelusta.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan: Osallistujan nimi / nimet, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset ruoka-allergiat, toivotun huonekaverin nimi sekä mahdolliset muut matkustamiseen vaikuttavat yksityiskohdat. 

Vanhojen Kettujen puolesta matkavastaavana toimii Jarmo Ratinen ja hänen apupoikanaan ja laskukoneenaan Matti Laiho.

Jarmo puh.0405004336, Matti puh. 0405059793