Vanhojen Kettujen VUOSIKOKOUS 29.09.2021

23.4.2021

Vuosikokous aloitetaan yhteisellä lounaalla.

VUOSIKOKOUS ja lounas

Keskiviikkona 29.9. pidetään poikkeuksellisessa tilanteessa poikkeuksellinen vuosikokous. Koronan  vuoksi kokousta on jouduttu lykkäämään tänne asti. Tavallisesti vuosikokous on pidetty tammi – helmikuussa. Nyt käsittelemme siis vuoden 2020 asioita, mietimme tulevaa ja valitsemme toimikuntaan uusia jäseniä erovuoroisten tilalle.

Odotetun yhteisen tapaamisemme kunniaksi syömme ennen kokousta, klo 13, lounaan: salaattibuffet, kala tai liha ja jälkiruoka. Vanhat Ketut tarjoaa sen jäsenilleen!!!

 

Varsinainen vuosikokous alkaa klo 14. Kokouspaikka on Kiltakellari (Bulevardi 56, sisäpihalla vasemmalla). Raitsikka 6:lla pääsee aivan portin viereen, Hietalahdentorille.

 

Kiltakellari vaatii kaikilta asiakkailtaan eli meiltä lounaalle tulijoilta ja kokoukseen osallistujilta koronatodistuksen. Rokottamattomia emme tietenkään viereemme halua. Rokotustodistuksen jokainen koronarokotettu saa Omakannasta. Katso tässä alempana olevat ohjeet.

Lounasvarausten vuoksi tarvitaan ennakkoilmoittautumisetIlmoittautumisia viimeistään 20.09.2021 vastaanottaa Maunu Saarinen maunu.saarinen@gmail.com  . Tilaisuus on tietenkin vain Ketuille.