MUSIIKKIMUSEO FAME – FINNISH MUSIC HALL OF FAME OY 23.3.

23.3.2020 klo 13:00

MUSIIKKIMUSEO FAME – FINNISH MUSIC HALL OF FAME OY 
ma 23.3. klo 13
 

TRIPLA MALL, FREDIKANTERASSI 5 A, 00520 HELSINKI (Pasilan asema)

Famen suunnittelija Vanha Kettu Heikki Seppälä johdattaa meidät uuden musiikkimuseon saloihin. Tilaa on 30:lle Ketulle. Kokoonnumme Famen ravintolassa klo 13 nauttimaan kahvia tai teetä ja pullan (kuuluu hintaan) ja Heikki alustaa museokierrostamme. Sitten kukin tutustuu musiikkimaailmaan oman aikataulunsa ehdoilla. Sen jälkeen on mahdollisuus ruokailuun ja jälkipuintiin Famen ravintolassa. Ennakkoon voi tutustua ravintolan menuvaihtoehtoihin: https://musiikkimuseofame.fi/ravintola/   Kertokaailmoittautumisen yhteydessä, haluatteko syödä!!! Silloin ravintola voi varata meille pöytiä.

Lainaus Musiikkimuseo Famen sivuilta:

Elämyksellisyys ja virtuaalisuus korostuvat Musiikkimuseo Famessa monella tavalla. Useassa näyttelykohteessa vierailija pääsee virtuaalitiloihin ja tilanteisiin, joita ei ole aiemmin ollut mahdollista kokea. Musiikkimuseossa voi fanittaa, soittaa, laulaa ja tanssia – olla keskellä konserttia tai kokea festarifiiliksiä. Tarjolla on jokaiselle jotakin, mutta ennen kaikkea laadukasta suomalaista musiikkia uudella tavalla tarjoiltuna. Tule myös kokemaan miltä tuntuu virtuaalikaraoke.

Pressikortilla ilmainen sisäänpääsy. Museokortti kelpaa myös. Kortittomat ostavat lippunsa kassasta: eläkeläiset 15 euroa, muut aikuiset 25 euroa.

Ilmoittautumismaksu, mikä sisältää kahvin tai teen ja pullan on 7 euroa. 
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä
 Erkki Pohjanheimolle: vanhatketut@elisanet.fi
30 ensimmäistä mahtuu mukaan. Heille lähetetään pankkitilitiedot paluupostissa.