KANTAPÖYTÄ 12.03.2020 - VIERAANA KARI LUMIKERO

12.3.2020 klo 12:00


Kantapöydässä torstaina 12.03. klo 12 on vieraana Kari Lumikero, palkittu Ruotsin radion, Yleisradion ja MTV:n toimittaja. Kari kertoo kirjastaan ”Uutismies” ja värikkäästä työstään kuudella vuosikymmenellä eri puolilla maailmaa.

Kari Lumikeron tie on vienyt tiukkoihin tilanteisiin kuten Jugoslavian hajoitussotien jälkeiseen Serbiaan tekemään juttua epäillyistä sotarikollisista tai Ateenaan Euroviisufinaaliin seuraamaan suomalaisen hirviöbändi Lordin historiallista voittoa. Matkan varrelle on mahtunut vakavaa journalismia kuin viihdettäkin, perhe-elämää ja ystäviä, joita ilman ei reissuelämää jaksaisi.

Kari Lumikero tunnetaan parhaiten MTV3:n Skandinavian ja Keski-Euroopan kirjeenvaihtajana ja raportoinnistaan kriisi- ja sotatoimialueilla. Hän sai vuonna 2005 Bonnierin suuren journalistipalkinnon Intian valtameren tsunamikatastrofia käsittelevästä uutisoinnista.

Tilaisuudessa on saatavissa Kari Lumikeron kirja. 

Ilmoittautumiset 23.02. mennessä: takke@kolumbus.fi

Osallistumis- eli lounasmaksun (12 euroa) tili- ja viitenumero sekä viimeisen maksupäivän tiedot lähetetään mukaan mahtuneille paluupostissa.

Paikka on Ravintola Kiltakellari, Helsinki, Bulevardi 56, sisäpiha. 

Kerro myös PUHELINNUMEROSI ilmoittautumisen yhteydessä. Kiitos!

Tervetuloa!

Vanhat Ketut / Tarja Hakulinen